Ik ben rentmeesterDe all-in-one software voor rentmeester

Organimmo rentmeester

Voor een verhuurder zijn twee zaken belangrijk: een regelmatig huurinkomen en het goede onderhoud van het pand. De steeds nieuwe kwaliteitsnormen bovenop het administratief, financieel en technisch beheer van eigendommen is een specialisten taak. Een frequente en heldere communicatie tussen rentmeester en eigenaar is van cruciaal belang. En blijkt dit nu net één van de meest voorkomende problemen te zijn. Organimmo rentmeester is de oplossing om het beheer van onroerende goederen over te nemen van de private eigenaar op een transparante manier.

Organimmo rentmeester
Eenvoudig klantenbeheer

1. Eenvoudig klantenbeheer

Alle klanten-, huurders- en eigenaarsgegevens zijn in een oogwenk beschikbaar. Door het gebruik van het gekende drag & drop principe wordt archiveren eenvoudig. Ook is het versturen van alle individuele communicatie kinderspel. 

Registreer elk contact

2. Registreer elk contact

Elke interactie met de leveranciers is perfect te beheren. De mogelijkheid van de leveranciersgroepen zorgt voor overzicht. Ook hier is het versturen van alle communicatie zeer eenvoudig en straight forward beschikbaar. 

Overzichtelijk gebouwbeheer

3. Overzichtelijk gebouwbeheer

Het beheren van gebouwen, van bijhorende verzekeringen & onderhoudscontracten tot technische fiches is nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk geweest. De mogelijkheid tot het opdelen in gebouwgroepen en per kantoorlocatie garandeert een correcte opvolging van alle gebouwen.

Alle eenheden in enkele klikken

4. Alle eenheden in enkele klikken

Uiteraard is er een overzichtelijk beheer voor de huureenheden; van de historiek eigenaars & definitie eigendom in verdeeldheid, alsook beheer kostprijsfactoren per huureenheid tot de gekende technische fiche. Dankzij het overzicht leegstand daarbovenop kunnen steeds de nodige acties ondersteund worden.

 

Duidelijke stakeholders communicatie

5. Duidelijke stakeholders communicatie

Alle verstuurde briefwisseling alsook het beheer van de eigen briefwisseling sjablonen, concepten & achtergronden zijn in een paar klikken aanpasbaar. 

Professioneel contract management

6. Professioneel contract management

Alle ondersteuning van de huurcontracten zoals het maken van nieuwe contracten & verbreking/opzeg van bestaande contracten, verlengen en indexeren is voorzien. Een checklist van intrede & uittrede is er. Alsook overzicht van de onbetaalde huurcontracten met de mogelijkheid tot het uitsturen van rappels met de optie van het aanrekenen/doorrekenen van rappelkosten/intresten.

Ontdek de beste formule
voor jouw bedrijf
Bekijk nu alle rentmeester pakketten
Overzichtelijk kostenbeheer

7. Overzichtelijk kostenbeheer

Beheer kosten ten laste van huurders/eigenaars of kantoor samen met een verklarend overzicht van te betalen kosten . Er is eventueel de mogelijkheid tot opmaken betaalopdracht voor doorsturing met Isabel.

De financiële status in één oogopslag

8. De financiële status in één oogopslag

Beheer van al de nodige bankrekeningen met financiële transacties door het manueel ingeven beweging leverancier, huurder, eigenaar, geldbeweging. De betaalopdrachten voor doorsturing met - , alsook het inlezen van de dagafschriften afkomstig uit Isabel met de mogelijkheid om eventuele geschillen op te zoeken en toe te wijzen is voorzien.

Efficiënte facturatie

9. Efficiënte facturatie

Facturatie  in de stijl van het kantoor! Zaken zoals te betalen voorschotten eigenaar. Opmaken en beheren van de afrekeningen huurder met een overzicht van te betalen; voor de eigenaar afrekeningen met een overzicht te betalen zijn ook aanwezig. En dit met de mogelijkheid van het opmaken betaalopdrachten voor doorsturing met Isabel. Uiteraard is er een afdruk in factuurvorm beschikbaar.

Verlaag workload & respecteer deadlines

10. Verlaag workload & respecteer deadlines

Het beheren van de diverse opdrachten en bestekken is kinderspel. Net zoals de mogelijkheid van het opmaken van rappel leveranciers of het beheer van de alle sleutels die in uitlening en/of receptie van sleutels zijn. Dit kan eventueel via barcodes beheerd worden.

Boekhouding zoals het hoort

11. Boekhouding zoals het hoort

Van rekeningstelsel en instellen standaard rekeningnummers over manuele bewerkingen tot voorschotten leveranciers, huurders & eigenaars beheren is nog nooit zo overzichtelijk geweest. De mogelijkheid tot ventilatie één rekening en dagboeken staan garant voor een correcte boekhouding. Uiteraard zijn er de grootboeken; de diverse balans- en rekening-courant overzichten beschikbaar.

Een software dat voor jou werkt

12. Een software dat voor jou werkt

Organimmo is een open systeem die herinneringen door de gebruiker manueel kan instellen op verschillende modules binnen de rentmeestersoftware. Een automatische herinnering voor het opzeggen van een huurcontract is bijvoorbeeld iets dat er voorzien is.

Meten is weten

13. Meten is weten

Het wijzigingen van de verschillende gegevens binnen Organimmo rentmeester worden steeds gelogd. Wie, wat en wanneer is steeds terug te vinden en zijn eenvoudig raadpleegbaar.

Organimmo add-on

1
Opdrachten module

Management van alle communicatie met de nodige informatie met betrekking tot leveranciers waar men mee samenwerkt. Als syndic geniet je van de volledige controle van alles die werd gecommuniceerd en gedeeld met opvolging met due dates waar nodig.

2
Meer add-ons

  •  ISABEL/CODA verwerking
  •  Companyweb link

3rd Party Integraties

1
MyRent Pro

Bij de verhuur van een onroerend goed dient het verhuurcontract te worden geregistreerd bij de federale overheid. 
Via Organimmo registreer je alle huurovereenkomsten automatisch online .

Enkele succesverhalen van Organimmo gebruikers

Filip Dewaele
Filip Dewaele,
Dewaele Vastgoed met advies

ORGANIMMO zorgt ervoor dat we beter onze administratie van onze rentmeesterschapsportefeuille kunnen opvolgen, en onze klantentevredenheid kunnen verhogen.

Waarom we voor Organimmo hebben gekozen:
  • efficiënter huurbetalingen opvolgen en doorstorten naar de eigenaars
  • debiteurenbeheer en indexeringen verlopen zeer vlot
  • één centraal systeem voor onze multi-office structuur
Olivier Blockhuys
Olivier Blockhuys,
Solvio

De Organimmo software zorgt ervoor dat wij onze portefeuille optimaal kunnen beheren.

Waarom we voor Organimmo hebben gekozen:
  • Intuïtieve software
  • Regelmatige updates  
  • Team met kennis van de markt
Ontdek de beste formule
voor jouw bedrijf
Bekijk nu alle rentmeester pakketten
Of bel ons op: +32 50 15 10 10