Ik ben syndicusDe all-in-one software voor syndic

Organimmo syndic

In een snel groeiende immomarkt, met steeds meer gedeelde goederen en complexe regelgeving, is het managen van verschillende eigendommen een hele uitdaging. Veeleisende mede-eigenaars en assertieve bestuursraden verwachten een professionele, 24/7 ad-hocdienstverlening. Om deze eigenaars op één lijn te krijgen, en al hun zorgen rond administratieve, technische en financiële zaken over te nemen, hebben syndici  nood aan een betrouwbare partner die schittert in digitale organisatie. 

Organimmo syndic
Documentenbeheer

1. Documentenbeheer

Alle documenten zijn in een oogwenk op te roepen dankzij een handige boomstructuur en dit zowel bij klanten, leveranciers als gebouwen. Door het gebruik van het gekende drag & drop principe wordt archiveren kinderspel.

Gegevensfiche

2. Gegevensfiche

Alle fiches zijn steeds eenduidig en overzichtelijk opgebouwd. Ze zijn eenvoudig te beheren dankzij de persoonlijk instelbare volgorde van gewenste informatie. Een snellere verwerking en juiste acties zijn hierdoor gegarandeerd.

Communicatie

3. Communicatie

Het pakket beschikt over uitgebreide mailing functionaliteit. Diverse selectiecriteria laten toe om correspondentie naar één of meerdere contacten te sturen. Organimmo is zo ingenieus opgesteld dat het kantoor lay‐ out uniform wordt voorzien en kan de mailing razendsnel verstuurd worden met respect voor de geldende spam- en veiligheidsnormen die door providers worden gehanteerd.

Look & feel

4. Look & feel

Organimmo syndic is gebaseerd op gekende technologie en heeft zo een herkenbare look & feel voor de gebruiker. Naast personaliseerbare instellingen kan met een druk op de knop snelkoppelingen voorzien worden naar de meest gebruikte functies per gebruiker. Op die manier gaat men efficiënter te werk en is werken met het programma eenvoudig.

Ontdek de beste formule
voor jouw bedrijf
Bekijk nu alle syndic pakketten
Dossierbeheer

5. Dossierbeheer

Informatie bundelen betreffende één dossier kan met behulp van deze module. Hierin kunnen alle registraties, contacten, documenten overzichtelijk beheerd worden. Tevens kan men eenvoudig corresponderen vertrekkende vanuit elk dossier.

Technische fiche

6. Technische fiche

Mogelijkheid om tot op het gebouw- en privatiefniveau de noodzakelijke en nuttige informatie bij te houden.
Door gebruik te maken van vervaldata zijn wederkerige taken simpel te beheren met Organimmo.

Prikbord

7. Prikbord

Het prikbord garandeert een snelle toegang tot de meest recent gebruikte data. Dankzij handige overzichten, zoals van technische fiches of taken is het prikbord de garantie voor een correcte opvolging.

Projecten

8. Projecten

Bij het starten van nieuwe projecten ondersteunt de software de planning stap voor stap. Een helikopterview is er dankzij het algemeen kalenderoverzicht. Het verplaatsen en aanpassen van taken kan eenvoudig en overzichtelijk gebeuren.

Personaliseerbare zoekmogelijkheden

9. Personaliseerbare zoekmogelijkheden

Usability doorheen Organimmo syndic dankzij het gebruik van de zéér uitgebreide selectiemogelijkheden. Het is bovendien mogelijk de zoekresultaten te groeperen volgens één of combinatie van meerdere condities. Deze kunnen steeds gepersonaliseerd worden en dankzij wildcards wordt zoeken naar de juiste data eenvoudig. Als gebruiker is het vrij eenvoudig om zelf zoekcriteria samen te stellen. Zo is met één klik direct de gewenste informatie beschikbaar.

Organimmo add-on

1
AVA Module

Is de module die toelaat om algemene vergaderingen vlot en efficiënt voor te bereiden, te organiseren en de  verwerking van alle notules en resultaten vast te leggen. Van registratie van de aanwezigheden, tijdstippen, volmachten, opname van stemmen tot het overzichtelijk opmaken van de nodige documenten, alles is in één handomdraai mogelijk met deze module.

2
Online-Syndic

Een overzichtelijke webomgeving is beschikbaar voor de syndicus en zijn eigenaars. Directe communicatie met de nodige informatie die men wenst te delen, is zo beschikbaar. Als syndicus geniet je van de volledige controle van alles dat je wenst te delen of de zaken die worden aangevraagd en/of aangepast door de eigenaars.

3
Opdrachten

Deze interactieve module naar is beschikbaar voor syndicus. Management van alle communicatie met de nodige informatie met betrekking tot leveranciers waar men mee samenwerkt. Als syndicus geniet je van de volledige controle van alles die werd gecommuniceerd en gedeeld met opvolging met due dates waar nodig.

4
Meer add-ons

ISABEL/CODA verwerking - integraties naar website - companyweb link

3rd Party Integratie

Een aantal technologische partners hebben een connectie voorzien met de Organimmo omgeving die nog meer flexibiliteit en tijdswinst opleveren voor jou als gebruiker en als kantoor.

 

Zo hebben we een geïntegreerde boekhoudingsmodule beschikbaar.

Maar ook een telefonie-integratie die ervoor zorgt dat jouw kantoor op een persoonlijkere manier de klanten kan aanspreken en direct de gegevens uit het programma op het scherm krijgt. 

 

De geautomatiseerde verwerking van documenten kan uitgebreid worden dankzij integraties met een aantal toonaangevende content management spelers zoals Recomatics ... .

Versturen van uw brieven kan eenvoudig vanuit Organimmo dankzij de ‘Click&Post' connectie die kan voorzien worden.

Enkele succesverhalen van Organimmo gebruikers

Olivier Blockhuys
Olivier Blockhuys,
Solvio

De Organimmo software zorgt ervoor dat wij onze portefeuille optimaal kunnen beheren.

Waarom we voor Organimmo hebben gekozen:
  • Intuïtieve software
  • Regelmatige updates  
  • Team met kennis van de markt
Filip Dewaele
Filip Dewaele,
Dewaele Vastgoed met advies

ORGANIMMO zorgt ervoor dat we beter onze administratie van onze rentmeesterschapsportefeuille kunnen opvolgen, en onze klantentevredenheid kunnen verhogen.

Waarom we voor Organimmo hebben gekozen:
  • efficiënter huurbetalingen opvolgen en doorstorten naar de eigenaars
  • debiteurenbeheer en indexeringen verlopen zeer vlot
  • één centraal systeem voor onze multi-office structuur
Ontdek de beste formule
voor jouw bedrijf
Bekijk nu alle syndic pakketten
Of bel ons op: +32 50 15 10 10